LCW, Turkcell, Akbank ve Teknosa Gibi Türkiye’nin Önde Gelen Markaları Tarafından Tercih Edilen Insider, Hubspot, Zoom & GitHubgibi şirketlerin de olduğu listede Dünyanın En İyi 6. Yazılım Ürünü Seçildi

İstanbul, 16.06.2023 – Bireyselleştirilmiş, kanallar arası müşteri deneyimleri sunmaya yarayan platform Insider, bugün, Fortune 500 şirketlerindeki çalışanlar dahil olmak üzere yılda 80 milyondan fazla kişinin güvendiği en büyük araştırma şirketi G2 tarafından Dünyanın En İyi 6. Yazılım Ürünü olarak seçildiğini duyurdu.

LCW, Turkcell, Akbank ve Teknosa gibi Türkiye’nin en sevilen markalarının da güvendiği Insider, G2’nun İlkbahar’23 raporlarında 6. sırada yer alarak Hubspot, Monday.com, Zoom ve GitHub gibi efsanevi şirketlerin yanına yerleşti. Insider’ın muhteşem performansı ve olağanüstü kullanıcı memnuniyeti puanı, dünyanın en iyi ürünlerinden biri olarak değerlendirilmesini sağladı.

Insider was named #6 Best Software Product by G2

Insider kısa bir süre önce 105 milyon dolarlık son yatırım turunu tamamlayarak toplam finansmanını 274 milyon dolara çıkardığını duyurmuştu. Bu son fonlar, şirketin mevcut teknoloji ve yeteneklerini geliştirmek ve Insider’ı bu listede daha da üst sıralara taşımak amacıyla Insider’ın birleşme ve satın alma stratejisini hızlandırmak için kullanılacak.

“G2 tarafından dünyanın en iyi ürünlerinden biri olarak kabul edilmekten büyük gurur duyuyoruz” diyen Insider Ortağı ve Büyüme & Satıştan Sorumlu Başkan Yardımcısı Ali Can Kamiloğlu “Bu başarı, Türkiye’deki inanılmaz müşterilerimizin sürekli desteğini almadan mümkün olamazdı. Onların geri bildirimleri ve güveniyle, müşteri deneyiminde tartışmasız lider konumumuzu daha da sağlamlaştıracağız. Müşterilerimize daha iyi hizmet vermek, daha fazla değer sunmak ve pazarlamacıların en büyük hayal kırıklıklarını ve zorluklarını çözmek için pazar lideri çözümümüzü geliştirmeye devam ediyoruz.” dedi.

Insider, Müşteri Veri Platformları (CDP), Kişiselleştirme Yazılımları (Personalization Software), Mobil Pazarlama (Mobile Marketing) , Kişiselleştirme Motorları (Personalization Engines), Müşteri Yolculuğu Analitiği (Customer Journey Analytics), E-ticaret Kişiselleştirme (E-commerce Personalization) ve Pazarlama Otomasyonu (Marketing Automation) gibi kategorilerde altı yıl üst üste 1 numaralı lider olarak seçildi. Insider’ın puanları, kategoriler arasında Braze, Klaviyo, Bloomreach, CleverTap ve MoEngage dahil olmak üzere diğer rakiplerini geride bıraktı.

Insider x Braze x Klaviyo x Bloomreach x Emarsys x MoEngage’in tam karşılaştırma raporuna bakın

Yerelleştirilmiş Müşteri Desteği ile 1 Numaralı Ürün

Insider’ın ödüllü ürününe ek olarak, G2’nun İlkbahar’23 Raporu, Insider’ın Kullanıcı Memnuniyeti Puanını 98/100 olarak açıklarken bu puanı piyasadaki en yüksek puan olarak kabul etti.

“Bu kadar yüksek düzeyde müşteri memnuniyetine sahip olmak lider bir üründen çok daha fazlasına dayanıyor. Insider olarak müşterilerimizle olan her etkileşimimizde yüksek standartlarda müşteri hizmeti sunmaktan gurur duyuyoruz,” diyen Müşteri Başarısından Sorumlu Yönetici Ortak Aycan Gömeç “buradaki Türkiye merkezli müşteri yönetimi ve memnuniyeti ekiplerimiz, 7 gün 24 saat boyunca verdikleri destek ile müşterilerimize, yerel uzmanlıkla geliştirilmiş küresel ölçekte bir servis sunuyorlar. Bu benzersiz kombinasyon, Insider müşterilerinin, özellikle de böylesine güçlü ekonomik dalgalanmaların etkisindeyken, rakiplerine karşı avantaj elde etmelerini sağlıyor.” diye ekledi.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Insider’ın ürünlerinin piyasadaki en etkili ürünlerden biri  olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Teknolojileri ile yaptıkları zekice tahminler doğruluk oranlarıyla sizi şaşırtacak derecede mükemmel. Ayrıca Insider ile olan deneyimimiz boyunca yanımızda olan, aklımıza takılan yerlerde bize yardımcı olan ve Insider’ı kullanarak yatırım getirimizi en üst düzeye çıkarmak için sık sık yeni fikirler ve önerilerle gelen uzman ekibini de seviyoruz.”

Pazarlama Lideri, Avon | İNCELEMEYE GÖZ ATIN

Olağanüstü Kişiselleştirme Yetenekleri 

Insider, Kişiselleştirilmiş Öneriler (96/100), Tetiklenmiş Mesajlaşma (98/100), Kupon ve Promosyonlar (96/100), Optimizasyon (97/100) ve A/B Testi (98/100) gibi kişiselleştirme özelliklerinde listelerin başında yer aldı.

Insider, pazarlamacıların kampanyaları daha hızlı ve verimli bir şekilde oluşturmalarına ve başlatmalarına yardımcı olmak için site içi, Mobil Uygulama, E-posta, WhatsApp ve SMS gibi önceden oluşturulmuş şablon kanallarını genişletmeye devam ediyor. 

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

“Insider’ın öneri aracı şu ana kadar gördüklerim arasında en güçlüsü, sonuçlar anında alınıyor ve müşteri etkileşimini artırmada son derece etkili. Bir dizi yardımcı araç, web ve mobil web üzerindeki müşteri deneyimini daha da geliştiriyor. Kullanım kolaylığını ve platformu kullanarak elde ettiğimiz sonuçları seviyoruz. Platform sayesinde IT’ye bağımlı olmuyoruz. Bu platformu UX’lerini optimize etmek isteyen herkese şiddetle tavsiye ediyorum.”

E-ticaret Müdürü, Fila | İNCELEMEYE BAKIN

Türkiye’de Insider için sırada ne var?

Insider, Türkiye’de kayda değer adımlar atmaya devam ederek ülkenin en sevilen ve tanınan markalarından birçoğunu kişiselleştirilmiş, kanallar arası müşteri yolculukları sunmaları için güçlendiriyor. Bölgenin kendine özgü dinamiklerini ve tüketici tercihlerini derinlemesine anlayan Insider, LCW, Akbank, Teknosa gibi markaları da içeren etkileyici müşteri portföyünü özel stratejiler ve yerelleştirilmiş çözümlerle desteklemeye devam etmeyi dört gözle bekliyor.

Insider Hakkında

Bireyselleştirilmiş, kanallar arası deneyimler oluşturmak için tek bir platform olan Insider, kurumsal pazarlamacıların müşteri verilerini kanallar ve sistemler arasında bağlamasına, gelecekteki davranışlarını bir AI niyet motoruyla tahmin etmesine ve kişiselleştirilmiş müşteri deneyimleri oluşturmasına olanak tanır. Pazarlamacılar, Web, Uygulama, Web Push, E-posta, SMS ve Mesajlaşma Uygulamaları (ör. WhatsApp) gibi kanallarda tutarlı ve ilgi çekici deneyimler sunmak için Insider’ın platformunu kullanır.