Kodluyoruz White Logo
Insider White Logo

Insider Code Academy

Insider olarak kurulduğumuz ilk günden beri hedefimiz Silikon Vadisi dışından da başarılı teknoloji şirketleri kurulabileceğini kanıtlamak. Bunun için de sorumluluklarımızın farkındayız ve biliyoruz ki bir kod bir ülkenin kaderini değiştirebilir.
“Kodluyoruz iş birliği ile hayata geçireceğimiz Insider Code Academy projemizde hedefimiz öğrenme motivasyonu yüksek 100 öğrenciye 10 hafta boyunca her cumartesi günü gönüllü Insider developer arkadaşlarımızla eğitim vermek. Haydi geleceğini hep beraber şekillendirelim!”

Son Başvuru Tarihi

25 Ocak 2023 Çarşamba

Peki “Insider Code Academy” projemizde seni neler bekliyor?

  • 5 haftalık online atölye sürecini tamamla, projeni oluştur ve Insider’ın ofisinde cumartesi günleri yüz yüze gerçekleşecek atölyelere katılmaya hak kazan!
  • Yazılıma dair ön bilginin olmaması seni korkutmasın. Kolayca öğrenebilmen için hem online hem de yüz yüze atölye döneminde her zaman yanında olacağız. 🚀
  • Program süresince Avrupa’nın en iyi developerlarından HTML, CSS ve JavaScript temellerini öğrenerek, eğlenceli web tabanlı uygulamalar geliştireceksin. Ayrıca seni bekleyen gerçekten çok öğreneceğin, eğleneceğin müze gezileri, lezzet keşifleri ve daha pek çok kültürel ve sosyal etkinliklerle sosyal becerilerini de geliştirme fırsatın olacak. 🥳

Program Ne Kadar Sürüyor? Önemli Tarihler

❗Son Başvuru Tarihi: 25 Ocak 2023

  • Code Academy Online Atölye Tarihi: 23 Ocak – 3 Mart 2023 (5 hafta + 1 hafta proje geliştirme)
  • Yüz yüze atölyeye başvuru ve mülakat süreci: 3 Mart – 20 Mart
  • Insider ofisinde cumartesi günleri yüz yüze atölye tarihi: 25 Mart – 27 Mayıs 2023 (10 hafta boyunca hafta sonu 1 gün)
  • Proje Dönemi: 27 Mayıs – 10 Haziran 2022
  • Ödev Sunumları & Mezuniyet: 10 Haziran
  • Staj Atamaları: 19 Haziran – 30 Haziran
UseInsider Code Academy Right Badge

“Insider Code Academy” Programı ile Amacımız
Ne ve Amacımıza Nasıl Ulaşacağız?

Insider Code Academy Programı Insider’ın Kodluyoruz ile iş birliği sonucu hayata geçirilen ve İstanbul’da okuyan; öğrenmeye, kendini geliştirmeye hevesli ve azimli lise öğrencilerini yazılım alanında heyecanlandırmak, yetiştirmek; bu konuda onlara eğitim vermek amacıyla başlatılan bir sosyal sorumluluk projesidir. Program İstanbul’daki liselerde okuyan arkadaşlarımıza yöneliktir.

Insider olarak uzun yıllardır devam ettirdiğimiz ve artık geleneğimiz haline gelen liseli öğrencilere kodlama eğitimi verdiğimiz 1+1+1 Programı sayesinde şimdiye kadar 8 yılda 500’den fazla öğrenciye kodlama eğitimi verdik. Şimdi ise Kodluyoruz ile iş birliğimiz sayesinde etki alanımızı genişletmek, daha çok öğrenciye ulaşmak ve bir geleneği sürdürmek için bir aradayız.

Birbirine destek veren, bilgi paylaşmaktan keyif alan, öğrenmenin sınırsızlığına inanan bir topluluğuz. Kodlama eğitiminin yanı sıra her hafta düzenleyeceğimiz sosyal etkinliklerle zenginleştireceğimiz Insider Code Academy Programımıza ilgili liseli arkadaşlarımızın başvurularını heyecanla bekliyoruz.

Son Başvuru Tarihi

25 Ocak 2023 Çarşamba

Eğitimi Kimler Veriyor? Icon

Eğitimi Kimler Veriyor?

Tüm eğitimler, Insider’ın bu programa gönül vermiş Software Developerları tarafından verilecek.

Program Sonunda Seni Ne Bekliyor? Icon

Program Sonunda Seni Ne Bekliyor?​

Öncelikle sana kodlamayı sevdirmek istiyoruz. Sonra senin neleri daha çok sevdiğini keşfetmeni umuyoruz. Ama en önemlisi, bu programda dünya vatandaşları yetiştirmek istiyoruz.

Peki yüz yüze atölyelerden belli becerilerle mezun olduktan sonra seni ne bekliyor? 🥁🥁🥁🥁🥁
Türkiye’nin ilk yazılım unicornu Insider’da staj yapma fırsatı! 🤩🤩🤩

Sertifikasız olmaz tabii! %80 devam zorunluluğunu tamamlayan katılımcılara Insider Code Academy sertifikası veriyoruz.

Son Başvuru Tarihi

25 Ocak 2023 Çarşamba

One platform for individualized, cross-channel customer experiences
Insider connects data across channels, predicts future behavior with AI, and individualizes experiences from a single platform with the fastest time to value.

© 2022 Powered by Insider. All rights reserved.